Најдобри продукти со најдобар квалитет

Природно, Здраво и Вкусно

Супер Груп Ви нуди квалитетни и вкусни производи од својата програма со називот Супер Вита и Супер Алва.

Бесплатна достава

за нарачки над 900мкд

Безбедно купуванње

безбедно онлајн купување

Брза Достава

низ сите градови

Плати на врата

Плаќање при достава

Здраво, природно и вкусно!

Не е потребна регистрација за купување на нашата веб-страница.

Нашите 80 вида производи со уникатен квалитет и состав навистина го градат здравјето и убавината на секој. Повеќе од половината се вкусни преработки на сусамовото семе. Природни, традиционални, вкусни , производите Супер Вита се развиени и од семките лен, сусам, црно семе, тиква, чиа, сончоглед. Ладно цедени, произведени во мали серии и пакувани во стаклена амбалажа својот вкус и лековитост маслата го задржуваат 2 години.

Алва се прави со мелење на маслодајни семки, како сусам. Рецепта на нашата алва е од специјалитет на Турска Алва. Добиената смеса налик на паста позната како таан потоа се меша со врел шербет.

Производи во тренд

Брендови:

Shopping Cart