Контакт

+389 2 279 1 279

+389 78 343 575

Супер Груп Доо  Борис Трајковски 107, Скопје. Северна Македонија 

Нашата Локација

Најчесто поставувани прашања

За да не контактирате; Можете да испратите е-пошта на нашата е-пошта info@ supergroup.mk, можете да стигнете до нашиот центар за повици со јавување на +389 2 279 1 279  и да ги споделите вашите мислења и предлози со нас.

Нашите производи; Не содржи никакви адитиви, конзерванси, рафиниран шеќер, вештачки ароми и хемикалии. 

Откако ќе ги додадете производите што ќе ги изберете на нашата страница во кошницата, внесете ги вашите лични податоци, а потоа нашиот тим ќе ве контактира и ќе разговара за потребните детали. (Моментално нашата веб страинца не користи онлајн плаќање.)

Shopping Cart